Terug naar Recepten
Asperge-broccolli salade met Caesar dressing
Wit Salade 4 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
1 kg. witte asperges
500 gr. broccoli
1 tl suiker
20 gr. Blue Band Culinesse
peper en zout
2 sachets Knorr Saladbar Dressing Original Caesar
4 hardgekookte eieren
Bereiding
- Maak de asperges schoon, schil ze en snijd ze in stukjes van 4 cm.
- Kook ze ca. 15 minuten in ruim water met 20 gram margarine en een theelepel suiker tot ze beetgaar zijn.
- Haal de asperges uit het water en laat ze afkoelen.
- Was de broccoli en kook deze 10 á 12 minuten in water.
- Haal vervolgens de broccoli uit het water, laat deze afkoelen en snijd deze in kleinere stukjes.
- Meng de asperges met de broccoli en verdeel Caesar dressing erover.
- Snijd de eieren in de lengte door en gebruik ze als garnering op de asperge-broccoli salade.