Terug naar Recepten
Asperges met coquilles, Ibericoham en oude aceto balsamico
Paars Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
12 witte asperges
12 coquilles
12 plakjes ibericoham
12 groene aspergetips
4 theelepel haringkaviaar
Oude aceto balsamico
Sakura cress
Peper en zout
Bereiding
- Schil de witte asperges en kook ze beetgaar, laat in het kookvocht liggen.
- Neem alleen de kop van de groene aspergetips en blancheer deze.
- Dresseer de ibericoham op het bord.
- Leg daarboven de warme asperges.
- Schroei a la minute de coquilles in een hete pan en leg deze op de asperges.
- Leg op de coquilles de groene aspergekoppen wat haringkaviaar en sakura cress.
- Druppel wat oude aceto balsamico over de ibericoham.
- Draai er wat vers gemalen peper en zout over.