
Ingrediënten
1 pakje bladerdeeg
500 gr. asperges
1 gesnipperde ui
200 gr. katenspekjes
1 rode paprika klein gesneden
3 eieren
1 beker crème fraîche
100 gr. geraspte kaas
zout en peper
nootmuskaat
Voorbeiding
- Bekleed een ingevette ovenschaal ( doorsnede 25 cm.) met ontdooide plakjes bladerdeeg.
- Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg en snijd de randen netjes bij.
- 10 minuten in oven zetten op 175 graden.
Bereiding
- Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept.
- De asperges goed laten uitlekken en over de bodem verdelen.
- Fruit een ui, spekjes en paprika en verdeel ze over asperges.
- Eieren, crème fraîche , zout, peper, nootmuskaat mengen.
- Eimengsel erover gieten.
- Strooi er geraspte kaas over.
- 50 minuten op 175 graden in de oven bakken.