
Ingrediënten
500 g witte asperges
1 verpakking vegetarische (Oosterse) roerbakreepjes
1 bakje champignons (250 g)
1 bosje lenteuitjes
2 ons taugé
peper en zout naar smaak
100 g geraspte oude kaas
6 kant-en-klare wraps
boter/olie
1 el Japanse Soyasaus
1 el geroosterde sesamzaadjes
Bereiding
- Asperges schillen, koken en uit laten lekken.
- Champignons wassen en in plakjes snijden.
- Bosuitjes wassen en fijn snijden.
- Taugé wassen en uit laten lekken.
- Oven voorverwarmen op 225 °C.
- In koekenpan/wok champignons 5 min. bakken. Laatste minuut taugé en uitjes meebakken.
- Peper en zout naar smaak en sojasaus toevoegen.
- In andere koekenpan/wok de Oosterse roerbakreepjes 3 minuten bakken.
- Op iedere wrap een aantal asperges leggen. Daar overheen de gebakken roerbakreepjes en het groentemengsel verdelen.
- De wraps oprollen en in een ingevette ovenschaal leggen.
- De geraspte kaas en sesamzaadjes over de wraps strooien en in de oven nog ca. 10 minuten gratineren.