Terug naar Recepten
Pasta met asperges en zalm uit de oven
Wit Hoofdgerecht 4 personen 45 - 60 minuten

Ingrediënten
1 kg witte asperges
1 courgette
1 paprika
350 gr. Fusilli Tricolore
1 groot blik zalm
100 gr. geraspte kaas
Kruidenmix voor lasagne
250 ml slagroom
peper, zout
boter
Voorbeiding
- Over voorverwarmen op 200 graden.
Bereiding
- Asperges schillen en in stukjes van ongeveer 2 cm snijden.
- Courgette in plakjes, paprika in reepjes snijden.
- Zalm uit laten lekken, evt. graatjes verwijderen.
- Kruidenmix voor lasagne klaarmaken volgens de beschrijving op verpakking. Gebruik in plaats van melk, slagroom met water!
- In grote pan asperges, courgette, paprika en fusilli met water en een beetje boter aan de kook brengen.
- Gedurende zo'n 6 minuten door laten koken. Hierna goed uit laten lekken.
- Ovenschaal insmeren met boter.
- Zalm in schaal mengen met groentemengsel.
- Klaargemaakte kruidenmix eroverheen doen en doorroeren.
- Geraspte kaas erover verdelen.
- In voorverwarmde oven ongeveer 30-40 minuten laten verwarmen tot kaas gegratineerd is.