Terug naar Recepten
Tagliatelle met asperges en champignons
Paars Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Ingrediënten
125 gr. groene asperges
125 gr. witte asperges
125 gr. champignons
2,5 cm verse gember
3 citroenblaadjes
250 gr. crème fraîche of room
versgemalen zout en peper
375 gr. tagliatelle
25 gr. boter
Bereiding
- Snijd de asperge in stukken van 2,5 cm, en kook ze gaar.
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Schil en rasp de verse gember.
- Smelt de boter in een grote pan.
- Voeg de gekookte asperge, champignons,
- Citroenblad en gember toe en meng alles voorzichtig.
- Laat het geheel 5-8 minuten langzaam gaar worden.
- Voeg de crème fraîche toe en breng alles op smaak met peper en zout.
- Laat de saus nog 5 minuten zacht koken.
- Serveren met tagliatelle, rijst of aardappeltjes.