
Ingrediënten
500 g asperges
125 g geitenkaas
100 g rucola
100 g walnoten
Reepjes zongedroogde tomaat op olie
1 el balsamicoazijn
Vloeibare honing
Bereiding
- Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.
- Schil de asperges en snijd ze in schuine stukken van ongeveer 3 cm.
- Verhit 1 el olijfolie en 1 el olie van de zongedroogde tomaat in de wok en bak de asperges in 5 minuten beetgaar.
- Blus af met 1 el balsamicoazijn en kruid de asperges met peper en zout.
- Roer de zongedroogde tomaten erdoor en laat alles afkoelen.
- Verdeel de rucola over de borden en verdeel hierover de asperges.
- Verkruimel de geitenkaas en strooi deze over de asperges.
- Schenk wat honing over de salade en garneer met de geroosterde walnoten.